Deelnemersinfo

De ZomerAvondCup bestaat uit vier wedstrijden en prestatielopen over naar keuze 5 of 10 kilometer. Beide afstanden kun je ook als klassement over drie of vier wedstrijden lopen: de drie snelste tijden tellen dan mee voor het klassement.

 

In 2019 kun je weer meelopen op twee dinsdag- en twee woensdagavonden in de maanden april, mei en juni. De eerste twee keer voert het parcours door landgoed Amelisweerd, aan de oostkant van Utrecht. De laatste twee keer voert het parcours langs de Vecht en rond Oud Zuilen aan de noordkant van Utrecht.

 

De beide parcoursen zijn snel en lopen door het buitengebied van de stad Utrecht. Ze voldoen aan de officiële afstandmeting door de Atletiekunie. Alle wedstrijden gaan over een enkele ronde.

 

Schrijf de vier data van de ZomerAvondCup dus in je agenda!

 

Hazen

Voor het eerst hebben wij bij de ZomerAvondCup hazen! Ervaren lopers helpen je met het tempo en naar een mooie tijd. Er zijn hazen met tempo: 4.30, 5.00, 5.30 en 6.00 min/km

Kosten    
  Voorinschrijving Na-inschrijving
Klassement 10 km 16 euro 21 euro
Klassement 5 km 14 euro 16 euro
Enkele wedstrijd 10 km 5 euro 7 euro
Enkele wedstrijd Runnersworld 5km 4 euro 6 euro

 

De na-inschrijving kan je met cash of met PIN betalen.

Programma

Dinsdagen 16 april en 7 mei 2019. 

start: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, om 19:30 uur (10 km) en om 19:40 uur (5 km). 

 

Woensdagen 22 mei en 5 juni 2019. 

start: Atletiekbaan Overvecht, om 19:30 uur (10 km) en om 19:40 uur (5 km).

 

Ik wil me inschrijven >>

Parcours

De eerste twee wedstrijd starten vanaf de atletiekbaan in Maarschalkerweerd. Het parcours gaat door landgoed Amelisweerd.

 

De derde en vierde wedstrijd starten op atletiekbaan Overvecht. Beide parcoursen leiden langs slot Oud Zuilen, langs de Vecht en door het prachtige gebied rond Oud Zuilen.

 

Lees meer >>

Prijzen

Dagprijzen

Bij iedere afzonderlijke 5 km en10 km wedstrijd wordt er aan de nummers 1 t/m 3 bij de vrouwen en mannen waardebonnen of een geldprijs uitgereikt.

 

Prijzen voor het Zomeravondcup eindklassement (10 km en 5 km)

Voor het eindklassement van de Zomeravondcup tellen de drie snelst gelopen wedstrijden mee. De overall winnaar bij de mannen en bij de vrouwen ontvangen de Zomeravondcup wisselbeker. 

 

Lees meer >>