prijzen

Dagprijzen

Bij iedere afzonderlijke 10 km wedstrijd wordt er aan de nummers 1 tot en met 3 bij de vrouwen en bij de mannen een geldprijs uitgereikt. De prijzen zijn resp.

€ 40,-, € 30,- en € 20,-.

 

 

De eerste drie vrouwen en mannen op de Runnersworld Utrecht 5km wedstrijd krijgen een prijs van € 40,- , € 30,- en € 20,- in de vorm van waardebonnen van Runnersworld Galgenwaard Utrecht. 


Prijzen voor het ZomerAvondCup eindklassement (10 km en Runnersworld Utrecht 5 km)

Voor het eindklassement van de ZomerAvondCup tellen de drie snelst gelopen wedstrijden mee. De overall winnaars (m/v) op de 10 km ontvangen de ZomerAvondCup wisselbeker. De overall winnaars (m/v) op de Runnersworld Utrecht 5 km ontvangen de Runnersworld Galgenwaard Utrecht wisseltrofee. Op beide trofeeën worden de namen aan de lijst met winnaars toegevoegd.

 

Voor het eindklassement op de 10 km zijn voor de eerste drie lopers per categorie geldprijzen beschikbaar van respectievelijk € 40,-, € 30,- en € 20,-. Voor de eerste drie lopers per categorie op de Runnersworld Utrecht 5km zijn waardebonnen van Runnersworld Galgenwaard Utrecht ten waarde van repectievelijk  € 40,-, € 30,- en € 20,- beschikbaar gesteld.

 

Bij deelname van 5-9 lopers in een categorie is er een prijs voor de eerste twee lopers. Bij deelname van minder dan 5 lopers in een categorie is er een prijs voor de eerste loper.

 

Categorieën voor het klassement worden dus niet samengevoegd (tenzij er slechts een deelnemer is). 

 

Voor verbetering van de parcoursrecords, zowel in Maarschalkerweerd als in Overvecht, wordt een geldprijs van 100 euro beschikbaar gesteld.

Categorieën

 

10 km (en klassement)

  • mannen senioren t/m 34 jaar
  • vrouwen senioren t/m 34 jaar 
  • masters (m/v) per 5 jaar. 

 

Runnersworld Utrecht 5km (en klassement)

  • mannen senioren t/m 34 jaar
  • vrouwen senioren t/m 34 jaar 
  • masters (m/v) per 10 jaar.