Inschrijven

Let op!

In verband met CoViD-19 gaan de eerste 3 edities van de ZomerAvondCup dit jaar niet door. Dit betekent ook dat er dit jaar geen klassement voor de 5 km, 10km en loopgroepen zal zijn. Hopelijk kan de 4e ZomerAvondCup nog wel doorgang vinden dit jaar. Uiterlijk 27 mei zullen we daarover communiceren op onze website.

 

Restitutie inschrijfgeld

 

Heb je je al ingeschreven voor ZomerAvondCup 1, 2 of 3 geen probleem. Dankzij onze sponsoren en partners zijn wij in staat jullie inschrijfgeld terug te betalen. Je hoeft hier niets voor te doen. Het geld wordt binnenkort automatisch teruggestort op je rekening.

 

 

Voorinschrijving ZomerAvondCup 2020

Hier kun je je inschrijven voor zowel het ZomerAvondCup klassement (4 keer 10 km of 4 keer 5 km wedstrijden of prestatielopen) als voor iedere afzonderlijke wedstrijd of prestatieloop.

De voorinschrijving voor het klassement en voor de eerste loop (op dinsdag 21 april) is mogelijk tot en met 19 april 2019. De voorinschrijving voor de tweede, derde en vierde loop sluit steeds twee dagen voor aanvang van iedere wedstrijd.

 

Door voorinschrijving bespaar je dit jaar nog meer op de inschrijfkosten en bespaar je ons veel extra werk!

Het ZomerAvondCup klassement wordt opgemaakt over de drie snelst gelopen wedstrijden of prestatielopen (10 km).

Na-inschrijving

Na-inschrijven voor het klassement kun je je nog voor aanvang van de eerste en de tweede loop in de kantine bij de atletiekbaan. Bij na-inschrijving dien je deelname aan het klassement duidelijk te vermelden.

Na-inschrijven voor een afzonderlijke wedstrijd- of prestatieloop kun je je voor de start van iedere wedstrijd in de kantine bij de atletiekbaan.

Kosten    
  Voorinschrijving Na-inschrijving
Klassement 10 km 17 euro 22 euro
Klassement 5 km 15 euro 17 euro
Enkele wedstrijd 10 km 6 euro 8 euro
Enkele wedstrijd Runnersworld 5km 5 euro 7 euro

 

De na-inschrijving kan je met cash of met PIN betalen.